divendres, 5 d’abril del 2019

SEGUIM AMB UNA MICA DE REGGAE

Hola a tots! Avui descobrirem un dels grups més importants del panorama reggae català, Koers.


Koers és un grup lleidatà de reggae pop liderat per Kelly Isaiah, un jove de 25 anys que va arribar de Nigèria amb la seva família, ara fa dotze anys. Tant ell com el seu germà, que és el bateria del grup, s’han adaptat al país sense problemes. El grup es va formar el 2014 i actualment consta de 8 components:
- Kelly Isaiah Ogbebor (veu)
- Kelvin Israel Ogbebor (bateria)
- Guille Só (guitarra)
- Arnau Martínez Cos (baix)
- Vince Moon (teclats)
- Hector Villar Peirau (guitarra)
- Pau Gairi (saxo)
- Anna Puigdemasa Acebrón (flauta travessera) 

Es van donar a conèixer amb les Live Sessions al seu canal de Youtube, a partir de les quals es van consolidar com a una banda de caràcter inconformista, jove i fresc.


Pels integrants d’aquest grup de música, el català no ha estat pas un obstacle. Amb això es demostra que la immersió lingüística ha estat més que positiva per a aquests nigerians i, fins i tot, Koers s’erigeix com un dels grups amb més projecció en l’escena del reggae espanyol.
Pel que fa a la discografia, aquests joves van publicar un primer disc anomenat "Unity And Diversity", que malgrat no llançar-los a la fama els va servir com a entrenament pel que vindria després. I és que el 24 de novembre de 2017, Koers publica el seu primer disc oficial, "Unbroken". Amb el segell barceloní Halley Records i Èxits, l’esperat disc, produït per Genís Trani, s’anticipava fa uns mesos amb el single “Fins al final”, acompanyat d’un videoclip que sumava milers de visualitzacions els primers dies. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada